Vliegles: 
Opleiding tot piloot! 

Enthousiast geworden? FunFlight Stadtlohn helpt je graag verder, wij bieden verschillende vliegopleidingen aan. Ons team verzorgt zowel theorie- als praktijklessen, passend bij ieders persoonlijke wensen en omstandigheden. Tijdens de opleiding brengen wij je graag in contact met andere leerlingen en gebrevetteerde piloten, leerzaam en gezellig! 

Een medical klasse LAPL (medische keuring) is vereist om je vliegbrevet te halen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Onderstaande opleidingen bieden wij op dit moment aan:
 

  • RPL MLA (NL) – Recreational pilot licence voor microlight aircraft (tot 600 kg)
  • RFI MLA (NL) – Recreational Flight Instructor voor mircrolight aircraft (tot 600 kg) 


Een vliegopleiding kan voor iedereen verschillen. Hoewel de einddoelen voor iedereen hetzelfde zijn is de weg er naartoe vaak niet hetzelfde. De duur van je opleiding hangt onder andere af van je leeftijd en de hoeveelheid tijd die je erin steekt. FunFlight Stadtlohn biedt opleidingen aan die op ieders persoonlijke factoren zijn afgestemd. 

Een groot voordeel voor leerlingen op Stadtlohn-Vreden is dat zij de mogelijkheid hebben hun landingen af te kopen. Voor een éénmalig bedrag kunnen leerlingen zo veel landingen maken als zij nodig hebben zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. 

Ben jij geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op en laat je informeren naar de verschillende mogelijkheden!